Všechny kategorie

UNIQ Clario MagClick charging ochranný kryt na iPhone 16 Pro Max, Lucent (Clear)

Tenký ochranný kryt na iPhone 16 Pro Max, MagClick charging, odolný proti pádu z výšky až 4 metrů další informace
Vaše cena: 599 Kč
Značka:UNIQ
Kód8886463689936
DostupnostSkladem
Nejprve zvolte variantu
Představte si, že držíte v ruce svůj milovaný iPhone. Je to víc než jen telefon – je to vaše spojení se světem, vaše digitální paměť, váš osobní asistent. A teď si představte, že ho chráníte tím nejlepším, co trh nabízí. Seznamte se s UNIQ Clario ochranným krytem na iPhone – mistrovským dílem, které spojuje eleganci, funkčnost a ekologickou odpovědnost.


Víme, jaký je to pocit, když vám telefon nešťastnou náhodou vyklouzne z ruky. S UNIQ Clario můžete být v klidu. Tento kryt nabízí ochranu proti pádu z výšky až 4 metrů, což je víc než dost na to, abyste přežili každodenní nehody. Zesílené 4 rohy a zvýšené hrany u fotoaparátu zajišťují, že váš iPhone zůstane v bezpečí, ať už jste kdekoli.


Kryt je vybaven povrchovou úpravou s odolností proti poškrábání 2H, což znamená, že váš telefon zůstane jako nový, i když ho budete nosit v kapse s klíči nebo jinými předměty.


V dnešní době je důležité myslet na naši planetu. Kryt UNIQ Clario je vyroben z recyklovaného plastu, což znamená, že nejen chrání váš telefon, ale také přispívá k ochraně životního prostředí.


S přesnými výřezy pro konektory a tlačítka je zajištěna plná funkčnost vašeho iPhonu. Nemusíte se obávat, že by kryt omezoval přístup k jakémukoli ovládacímu prvku.


Ať už používáte bezdrátové nabíjení doma nebo v kanceláři, UNIQ Clario je plně kompatibilní s magnetickým bezdrátovým nabíjením MagClick. Už žádné sundávání krytu při každém nabíjení!


Specifikace:
Tenké pouzdro s odolností proti poškrábání 2H.
Odolné proti pádu z výšky až 4 metrů.
Zesílené 4 rohy a zvýšené hrany u fotoaparátu.
Vyrobeno z recyklovaného plastu.
Přesné výřezy pro konektory a tlačítka.
Kompatibilní s magnetickým bezdrátovým nabíjením MagClick.


UNIQ Clario ochranný kryt na iPhone není jen obyčejný kryt. Je to investice do bezpečí vašeho telefonu, do stylu, který vás reprezentuje, a do budoucnosti naší planety. chraňte svůj iPhone tím nejlepším, co trh nabízí.
Technické parametry
Úhlopříčka
6.9"
Pro typ zařízení
iPhone
Pro model
iPhone 16 Pro Max
Barva
čirá
Výška produktu
167 mm
Šířka produktu
83 mm
Hloubka produktu
15 mm
Hmotnost produktu
0,036 kg
Šířka krabice
110 mm
Výška krabice
230 mm
Hloubka krabice
18 mm
Hmotnost krabice s produktem
0,1035 kg